Chris Peeters en Melissa Depraetere.
Volledig scherm
Chris Peeters en Melissa Depraetere. © BELGA / Photo News Simon Mouton

Vooruit: “Als loon CEO bpost verdubbelt, moet ook loon personeel stijgen”

Vooruit-fractieleidster in de Kamer, Melissa Depraetere, stelt in een reactie op het loonpakket van de nieuwe CEO van bpost, Chris Peeters, voor om ook het loon van het personeel te doen stijgen. Haar PS-collega’s sluiten zich bij het voorstel aan.

60 reacties

  • Rudy Steyleman

    8 maanden geleden
    Spa is goed bezig. Hoe hoger de lonen voor de bazen hoe lager voor het personeel. Dat mag eens gaan stoppen.
  • Gino Sinnesael

    8 maanden geleden
    De rijke, rijker, de armen armer, de alleenstaanden negeren, de gepensioneerden blijven de solidariteitsbijdrage op de pensioenen betalen, dat blijkt het mantra van Vivaldi te zijn. De belastingbetaler mag steeds meer ophoesten door het wanbeleid van deze regering. Volgens velen de slechtste ooit... Benieuwd wat de verdere loopbaan van de dames en heren ministers van deze regering nog gaat brengen!
  • Mieke Ponet

    8 maanden geleden
    Wanneer de politiek zich kan mengen in het beleid op economisch vlak loopt het zo wie zo verkeerd en de B-post is daar een mooi vb van. Economie is zo al niet gemakkelijk en laat staan dat er dan nog boven op de politiek zich er gaat mee bemoeien.
  • Alain Smits

    8 maanden geleden
    Jammer dat hier niemand de job van CEO echt goed begrijpt maar wel denkt te weten hoe zo iemand moet worden betaald. Geef een mooi bedrijf met 36000 werknemers de CEO dat het verdient. Zijn vergoeding is trouwens gekoppeld aan het behalen van resultaten, wat hier ook fijntjes wordt genegeerd.
  • Guido De Smet

    8 maanden geleden
    Dat zou in ieder bedrijf een verplichting moeten zijn. Opslag voor de CEO betekent automatisch opslag voor de rest van hetpersoneel.