Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un in Rusland aangekomen: beelden tonen hoe hij uit trein stapt

De Noord-Koreaanse leider Kim Jong-un is aangekomen in Rusland. Dat meldt het Russische staatspersbureau RIA Novosti. Op beelden is te zien hoe hij uit zijn gepantserde trein stapt. Volgens Kremlin-woordvoerder Dmitri Peskov zullen Kim Jong-un en de Russische president Vladimir Poetin elkaar in de komende dagen ontmoeten.

6 reacties

  • Tinne Vandevoorde

    8 maanden geleden
    Ik zie niet in waarom er zoveel show moet verkocht worden aan iemand die de mensen in zijn land onderdrukt.
  • Albert Viane

    8 maanden geleden
    Beiden zijn dictators, bedreigen ze hun eigen bevolking en zijn ze een gevaar voor de wereld. Ze behoren tot een clubje dictators die jaarlijks aangroeit. Ze hadden op een herverkiezing van Trump gerekend, dan hadden ze de wereld mooi onder elkaar kunnen verdelen. Het veroveren van Oekraine zou een eerste stap in die richting geweest zijn. Binnenkort wordt Taiwan aangevallen door China, waar een andere regime heerst onder een dictator. Ik hou alvast mijn hart vast voor de verkiezingen in de USA.
  • TONY COLEMAN

    8 maanden geleden
    Poetin en Kim Jong- Un samen in een onderonsje ….. dat beloofd ni veel goeds !
  • Polutnik Ronald

    8 maanden geleden
    Nog liever zijn volk laten verhongeren en uitbuiten om dan oorlogstuig zoals munitie drones en raketten te maken . En in Rusland is het hetzelfde , daar worden ook veel tegenstanders opgeruimd.
  • stefan crama

    8 maanden geleden
    De dictators van de wereld komen bijeen om te overleggen hoe ze de wereld snel om zeep kunnen helpen. Bedroevend dat dit in 2023 nog mogelijk is. De mens heeft in al die eeuwen niets geleerd.