Een lezer spotte twee auto's met de nummerplaten 'BITCH' en 'SCUM' op de E34 van Knokke naar Antwerpen ter hoogte van Beveren.
Volledig scherm
Een lezer spotte twee auto's met de nummerplaten 'BITCH' en 'SCUM' op de E34 van Knokke naar Antwerpen ter hoogte van Beveren. © rv

Na ‘KUT-WIJF’ nu ook ‘BITCH’ en ‘SCUM’ gespot op de Vlaamse wegen

LEZERSBIJDRAGEGepersonaliseerde nummerplaten zorgen wel eens voor verbaasde blikken. Daar zullen de bestuurders van deze Mercedes-Benz met kenteken ‘BITCH’ en de Audi met ‘SCUM’ waarschijnlijk over kunnen meespreken. Een lezer spotte de twee wagens op de E34 van Knokke naar Antwerpen ter hoogte van Beveren.

  1. NET OPEN. Ex-schepen maakt carrièreswitch met keramiekatelier: “Altijd spannend als je oven opent”
    PREMIUM

    NET OPEN. Ex-sche­pen maakt carrières­witch met keramieka­te­lier: “Altijd spannend als je oven opent”

    Aan de Grote Baan in Melsele opent dit weekend Klei Atelier Stook, een combinatie van een galerij en een workshopruimte. Dominique Tielens (59) maakt hiermee een hele carrièreswitch want bijna 20 jaar had ze een fotozaak in het centrum van Beveren. “Ik hou nog altijd van fotografie, maar werken met klei heeft iets meditatief. Het vraagt tegelijk focus en zorgt voor ontspanning.” Wie zelf les wil volgen, kan bij haar terecht dankzij een gerenommeerde Britse artiest.
    Melsele
  2. Hoe lokale krant De Beverse Klok na 30 jaar haar eigen ‘in memoriam’ moet schrijven: “We hebben wel eens op lange tenen getrapt”
    PREMIUM

    Hoe lokale krant De Beverse Klok na 30 jaar haar eigen ‘in memoriam’ moet schrijven: “We hebben wel eens op lange tenen getrapt”

    De lokale krant De Beverse Klok is voor de allerlaatste keer van de persen gerold. Net geen 30 jaar bracht een redactie van vrijwilligers nieuws van onder de kerktoren in de Wase gemeente. Hoofdredacteur Wilfried Andries (74) was erbij vanaf het begin. “Ons lezerspubliek is mee oud geworden met onze krant”, verklaart Wilfried. Maar ook de centen spelen een belangrijke rol waarom de Klok niet langer meer kan ‘tikken’. “We hadden graag volgend jaar het 30-jarig jubileum nog gevierd. Maar ik heb het becijferd: het had een put van 7.000 euro geslagen.”
    Beveren