Markle met Trevor Engelson, de man met wie ze in 2011 huwde.
Volledig scherm
Markle met Trevor Engelson, de man met wie ze in 2011 huwde. © Youtube Variety / RV

Onthullende memoires onderweg? Ex-man Meghan Markle krijgt miljoenen aangeboden voor boek

RoyaltyDe Britse prins Harry (38) en Meghan Markle (41) hebben het naar eigen zeggen even gehad met het publiceren van allesonthullende memoires, maar dat betekent niet dat bepaalde mensen uit hun omgeving geen gooi kunnen doen naar succes. Zo krijgt Trevor Engelson (46), Meghans ex-man, naar verluidt heel wat geld aangeboden om zijn eigen boek op de markt te brengen.

5 reacties

  • Leonarda Van Opbroecke

    8 maanden geleden
    Zal dan wel akkoord gegaan zijn om zijn ex volledig af te kraken in zijn "memoires". Anders verkoopt het niet. Arm kind. De jaloezie en afgunst is zo groot om haar volledig ten gronde te richten.
  • Gerard Braeckmans

    8 maanden geleden
    Dat wordt weer smullen.
  • Marie-Louise Albertine mathys

    8 maanden geleden
    waarom het prive leven van iemand open leggen, iedereen heeft recht opeen eigen leven. Ik noem dit roddel. Ieder mens woont appart omdat iedereen een andere levens stijl heeft en ander inkomsten. Laat iemand vrij in zijn doen en laten.
  • nicky vandee

    8 maanden geleden
    En de saga markle gaat door tot in het oneindige, alle dagen lekt er iets uit, wat is ze toch belangrijk nietwaar
  • Evan De Jongh

    8 maanden geleden
    Als ze in goede verstandhouding uit elkaar gegaan zijn kan het nog meevallen, als het niet zo was kan het het volgende boek zijn dat haar afkraakt. De vraag is altijd wat moet je geloven, zijn altijd twee kanten aan het verhaal, deze man gaat geen miljoenen krijgen om boek te schrijven hoe fantastisch Meghan wel is. Heb al veel gehoord maar enkel gehoord, geen enkel bewijs gezien. Heb meer sympathie voor Harry en Meghan dan voor de rest. Van haar halfzus is duidelijk dat ze enkel om geld geeft.