BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

ONS RAPPORT. “Z’n kniezwengel is stilaan beroemder dan die van Kate Ryan”: mooie punten voor Duivels, één uitblinker krijgt 8 op 10

De Rode Duivels waren meer dan een maat te sterk voor Estland. Hun overmacht vertaalt zich ook naar de punten van onze redactie. Geen enkele speler krijgt een onvoldoende, één speler steekt boven de rest uit met een 8 op 10. Ontdek alle punten hieronder!

15 reacties

  • Ludo Van Damme

    8 maanden geleden
    Onana veruit de beste Belg.
  • Eric Sucaet

    8 maanden geleden
    Kniezwengel en man voorbij maar dan stopt het bij Doku , dan liever een speler als Onana die met zijn werklust gans het veld bestrijkt ! Beste man bij de Belgen !
  • Jacques Hillaert

    8 maanden geleden
    Ik ben heel tevreden over de invalbeurt van Deketelare, direct prestent, goede passing en mooi doelpunt, verder evolueren he
  • Frank Waeghe

    8 maanden geleden
    Op een prachtige goal van CDK na heb ik niet veel om te onthouden na deze match. Doku is snel en lenig maar het brengt niets op. Wie goed op Lukaku verdedigt legt Belgie plat. Trossard is een middenmotor geen topper. Castagne, Faes, Debast dat is allemaal veel en veel te weinig. Die moet je niet meer selecteren. Mangala en Onana, sorry maar waarom selecteren we die?
  • Marie godyn

    8 maanden geleden
    Onana, wat een voetballer, schitterend jongen, een rust-brengende alleskunner, grote klasse.