REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Cryptobeurs Binance ontslaat derde van personeel in Verenigde Staten

Topman Brian Shroder van de Amerikaanse tak van cryptobeurs Binance is opgestapt. Zijn vertrek valt samen met het ontslag van zo’n honderd medewerkers, ongeveer een derde van het hele personeelsbestand.

5 reacties

  • Kelly Verlinden

    8 maanden geleden
    Diegenen die zeggen dat crypto lucht is gaan nog tranen laten met de halving volgend jaar wanneer bitcoin 250k Waard zal zijn.
  • Andy Van Daare

    8 maanden geleden
    Steeds grappig die onwetendheid ( piramidespel, gebakken lucht... ), Crypto/Blockchain is de toekomst, het word volop geadopteerd as we speak. Meer regularisatie is wel nodig en rotte appels eruit, meer niet. Massas prachtige Tech en projecten op komst, kwestie uw eigen research doen en long term hodl'en, als goede huidvader investeren is legaal, enkel niet handelen ;) In de 80's lachten ze de uitvinding van de fax ook uit en zie waar we nu staan. Papieren geld is al aan het verdwijnen...
  • Gerard Stevens

    8 maanden geleden
    Ik vind het moeilijk te begrijpen dat overheden niet draster optreden tegen al die crypto coin bedrijfjes, is duidelijk een digitaal piramidespel.
  • Bruno Carette

    8 maanden geleden
    Computer 0 en 1 tjes die zogezegd iets waard zijn? Ze zijn maar waard wat iemand er voor wilt betalen. En geven geen meerwaarde aan economie
  • Philippe Vanbelleghem

    8 maanden geleden
    diegene die " investeren " in crypto , gaan hun centen weeral kwijt zijn. Lucht kopen bestaat nu eenmaal niet , crypto is is een hype en voor velen een vorm van rijkdom. Wel dit zal nog eens snel kunnen veranderen in armoede , als Binance over de kop gaat.