De Mexicaanse onderzoeker Jaime Maussan tijdens zijn presentatie in het parlement.
Volledig scherm
De Mexicaanse onderzoeker Jaime Maussan tijdens zijn presentatie in het parlement. © REUTERS / REUTERS

Lichamen ‘buitenaardse wezens’ getoond tijdens hoorzitting voor politici in Mexicaans parlement

In het Mexicaanse parlement zijn tijdens een hoorzitting over ufo’s de lichamen getoond van duizend jaar oude ‘buitenaardse wezens’. Ufoloog Jaime Maussan en andere experten dringen er bij de Mexicaanse overheid en politici op aan om wetenschappelijk onderzoek naar het fenomeen te faciliteren. “We zijn niet alleen in dit universum”, klinkt het vol overtuiging.

56 reacties

  • Bart Verwegen

    8 maanden geleden
    Waarom zou buitenaards leven ook DNA bezitten? Het lijkt mij zeer onwaarschijnlijk dat een DNA-structuur zich 2 keer onafhankelijk van elkaar zou ontwikkelen, op aarde én daarbuiten.
  • Eric Servaes

    8 maanden geleden
    Dat er buitenaards leven is is zo goed als zeker. Dat wij er ooit mee in contact komen, of zij met ons, is zo goed als uitgesloten. Onze aarde is een microscopisch stofje in het gigantische universum. Hoe gaan ze ons ooit vinden. Onze radiogolven zijn amper 100 jaar oud en hebben dus 100 lichtjaar afgelegd. Onze melkwegstelsel alleen al is 100.000 lj in diameter. Onze naaste buur, sterrenstelsel Andromeda, is 2.500.000 lj van ons verwijderd. Het zichtbaar universum is 94 miljard lichtj. groot
  • Gino Denil

    8 maanden geleden
    Als we met de snelheid van het licht zouden kunnen reizen dan zou het nog 2 miljoen jaar duren om naar Andromeda te reizen, het dichtst bijzijnde sterrenstelsel bij het onze. Het doet er dus weinig toe dat er honderd miljard of meer sterrenstelsels zijn. Reizen er tussen is voor biologisch levende wezens zo goed als uitgesloten.
  • Luc Taes

    8 maanden geleden
    Volgens een artikel in eos zijn er meer sterren en planeten dan zandkorrels op aarde, dus lijkt de kans op ander leven mij bijzonder groot. Maar of ze kunnen komen en hoe het er uitziet...geen idee.
  • Leonarda Van Opbroecke

    8 maanden geleden
    Hopelijk zijn er buitenaardse individuen. Misschien kunnen ze hier eens grote kuis komen maken.