AFP
Volledig scherm
© AFP

RITVERSLAG. Wát een dominantie van Jumbo-Visma: Roglic wint voor Vingegaard op mythische Angliru, Kuss behoudt nipt leiderstrui

Een nieuw kabinetstukje van Jumbo-Visma in de Vuelta. Kuss, Roglic en Vingegaard bleven met z’n drieën over op de steilste flanken van de Angliru. Roglic kwam voor Vingegaard over de streep, Kuss blijft met een handvol seconden in de rode trui. Remco Evenepoel reed een hele dag in de aanval, maar zag zijn solo stranden op vijf kilometer van de finish.

27 reacties

  • grootaert rené

    7 maanden geleden
    Het is Jumbo-Visma die met 3 sterke renners en dank ook aan werk van Geesink,Van Baarle ea. de ronde van Spanje zal winnen!
  • hans jacobs

    7 maanden geleden
    Ik heb liever dat een renner die individueel domineert dan een volledige ploeg, want ik kan het niet aanzien hoe belachelijk sterk Jumbo Visma is.
  • Sam Bedfort

    7 maanden geleden
    We weten nu de sterkte van Remco in grote rondes wanneer hij het tegen de wereldtop opneemt. Kleinere ronden zullen zijn deel zijn in de toekomst.
  • Kevin Theunckens

    8 maanden geleden
    Als de helpers in een ploeg bij de betere zijn scheelt er iets met de rest zeker ? Zo is er nog eens een ploegje geweest. De voorganger van deze grote ploeg kan er ook van meespreken. Och ja zoals in het voetbal, veel te veel geld mee gemoeid, geloofwaardigheid daalt.
  • Herman Thys

    8 maanden geleden
    Remco moet kiezen voor een voorbereiding uitsluitend om een bepaalde Ronde te winnen.Of hij blijft verder doen zoals nu en iedereen choco rijden in alle andere disciplines. Van mij moet hij geen Ronde winnen.