Meghan Markle ontvangen als rockster bij haar verschijning naast prins Harry op Invictus games.© rr

Meghan Markle ontvangen als rockster bij haar verschijning naast prins Harry op Invictus games

Meghan Markle werd vandaag warm onthaald door het publiek van de Invictus Games, tijdens haar eerste verschijning aan de zijde van prins Harry in de Merkur Spiel-Arena in Düsseldorf. Ze omhelsde deelnemers en poseerde gewillig voor selfies.

wver
Bron: Daily Mail

De hertogin van Sussex werd toegejuicht en kreeg heel wat applaus, terwijl ze haar handen in de lucht stak en naar de menigte zwaaide. Ook Harry ging vaak op de foto met aanwezigen, maar zou volgens de Britse krant Daily Mail eerder op de achtergrond blijven, omdat de meeste mensen een selfie wilden met zijn echtgenote.

Meghan is dinsdag in Duitsland geland na een vlucht uit Los Angeles, met tussenstop in Londen. De hertogin van Sussex bood gisterenavond tijdens een feest haar excuses aan omdat ze haar echtgenoot “wat later” dan gepland had vervoegd bij de Invictus Games in Düsseldorf.

(Lees verder onder de foto)

© EPA-EFE

Volgens Britse media had ze meer tijd nodig met hun kinderen Archie en Lilibet. “Het is zo bijzonder om hier te zijn en sorry dat ik wat later op het feestje ben”, wordt Meghan geciteerd. “Ik had thuis wat meer tijd nodig met de kleintjes en met het afzetten bij school.”

De hertogin woont deze week verschillende wedstrijden bij, vandaag moedigt ze samen met haar echtgenoot onder meer rolstoelbasketballers aan. Harry is al sinds zaterdag in Duitsland voor het door hem bedachte sportevenement voor gewond geraakte veteranen. De zesde editie van de Invictus Games duurt tot en met zaterdag.

© AP

© AFP

© AP

© AP

© AP

© AP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer