Volgend jaar staat Olivia Rodrigo voor het eerst in het Sportpaleis.© Udo Salters/Patrick McMullan via Getty Images

Olivia Rodrigo komt volgend jaar naar het Sportpaleis

Een jaar geleden stond ze voor het eerst in ons land, volgend jaar mag ze al meteen naar het Sportpaleis. Olivia Rodrigo (20) keert in mei terug naar België met ‘GUTS’-tournee.

Wout Desmytere

Het gaat snel voor de Amerikaanse zangeres. Amper een jaar na de afloop van haar eerste wereldtournee, trekt Rodrigo er weer op uit met de nummers van haar kersverse album GUTS. En daarmee zal de intussen al drievoudige Grammy-winnares voor de eerste keer het Antwerpse Sportpaleis aan, op woensdag 22 mei 2024.

Belangrijk detail voor de fans: Rodrigo hanteert ‘het systeem Swift’. Dat betekent dat je je, om toegang te krijgen tot de ticketverkoop, vooraf moet registreren via oliviarodrigo.com. Dat kan nog tot zondag 17 september om 23 uur. Zodra die registratie is afgesloten, worden fans willekeurig geselecteerd. De gelukkigen krijgen een code, waarmee ze toegang krijgen tot de verkoop. Die start op donderdag 21 september om 15 uur. Let op: een code is nog geen garantie op een ticket. De prijzen gaan van 62,30 euro tot 112,70 euro.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer