© BELGA

Antwerp moet 600 abonnees teleurstellen: minder mini-abonnementen Champions League beschikbaar wegens richtlijnen UEFA

Donderdagavond om 18.30 uur start Antwerp de mini-abonnementenverkoop voor de drie thuiswedstrijden in de Champions League. Iets om naar uit te kijken voor de fans van de Great Old dus, al is er ook slecht nieuws. Wegens richtlijnen van de UEFA zullen niet alle abonnees een mini-abonnement voor de drie wedstrijden kunnen kopen.

tsfn

De staanplaatsen van Tribune 4 moeten voor Europese wedstrijden omgevormd worden tot safe-standingplaatsen, wat zorgt voor een capaciteitsvermindering. Bovendien heeft de UEFA als organisator recht op heel wat tickets voor haar eigen partners en haar werknemers.

Alle abonnees krijgen in een voorrangsperiode de kans om een mini-abonnement aan te kopen, maar omwille van de bovenstaande richtlijnen van de UEFA zullen 600 van hen met lege handen achterblijven. De abonnees die die pech hebben krijgen wel voorrang bij de losse ticketverkoop, afhankelijk van hoeveel tickets de UEFA zelf opneemt.

Van donderdag 14 september (om 18.30 uur) tot zaterdag 16 september (om 9 uur) loopt de voorrangsperiode voor abonnees op T1, T3 en T4 (enkel de abonnees met zitplaatsen). Van zondag 17 september (om 10 uur) tot maandag 18 september (om 18 uur) loopt de voorrangsperiode voor abonnees op T4 (staanplaatsen).

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer