HLN
Volledig scherm
© HLN

“Management moet nu sterke instructies geven”: Johan Bruyneel en buitenlandse media fronsen wenkbrauwen bij “Jumbo-Visma-shitshow”

Een één-twee-drietje voor Jumbo-Visma in de zeventiende rit van de Vuelta. Maar wie is nu dé vooruitgeschoven man bij de gele brigade? Vingegaard, Roglic of gaat de gunfactor toch naar Sepp Kuss? De Amerikaan kraakte nét niet op de Angliru. De buitenlandse media keken met grote ogen naar de strijd tussen de drietand en zagen hoe uitgerekend concurrent Landa Sepp Kuss in de rode trui hield.

15 reacties

  • Luc Deville

    8 maanden geleden
    Stel, Wout Van Aert stond aan de leiding ipv Kuss. Hoe zou Vlaanderen dan reageren? Vingegaard en Roglic zouden niet met alle zonden van de wereld maar van het heelal beladen worden.
  • Wilfried DE HERT

    8 maanden geleden
    Ze vermoorden gewoon hun beste helper in de bergen door de jaren heen. Als ze doordrukken blijft het zeker hangen bij Kuss.
  • Rony BEKAERT

    8 maanden geleden
    Zonder hun klimtreintje zijn Vingegaard en Roglic niets. Ik daag ze uit om individueel gedurende 100 km op pad te gaan met Evenepoel, zoals Bardet. Ik ben er zeker van dat ze na verkoop van tijd door hem uit het wiel gereden worden. Des te lelijker en onrespectovol wat ze nu met Kuss doen,,zonder hem zag hun palmares er wellicht anders uit.
  • nicole haeck

    8 maanden geleden
    Dat is jumbo Visma , het is hun alle drie gegund , voor Sepp de eerste keer voor Roglic de 4de keer en voor Jonas de Tour en de vuelta en toch zal de sterkste winnen
  • Herman Maes

    8 maanden geleden
    Ik zie ook geen probleem. Kuss heeft zelf al verklaard dat hij geen Vuelta als cadeau wil hebben. Dus ze mogen er alle drie voor gaan, ze zijn nu toch al gewoon zeker van de eindzege voor de ploeg. Het is de beste die moet winnen. Wel, laat ze het hen onder mekaar dan maar uitvechten wie dat is. En ik vind dat ze dat tot nu toe op zeer hoffelijke wijze doen. Hoedanook zou Kuss voor altijd het logo krijgen "Hij die een grote ronde won omdat de beste niet wou winnen."