Photo News / BSR Agency
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News / BSR Agency

Björn Engels door administratieve fout op Europese lijst, maar waarom neemt Antwerp plots ook Dorian Dessoleil weer op?

Met Björn Engels (28) en Dorian Dessoleil (31) staan er twee opvallende namen op de officiële spelerslijst voor de groepsfase van de Champions League die Antwerp indiende bij de UEFA. Beiden speelden al meer dan een jaar geen officiële wedstrijd meer voor de Great Old. Wat verklaart deze verrassende ‘move’?

5 reacties

  • marc castermans

    8 maanden geleden
    Te gek voor woorden. Ik vermoed dat er in overleg een lijst wordt opgesteld en dat die dan doorgegeven wordt aan de Uefa. Als er dan plots andere namen genoteerd worden is er toch maar één schuldige of is het de ballenjongen die de administratie als hobby er bovenop neemt? Wat een klucht!
  • Vanhercke Franky

    8 maanden geleden
    Porto is niet in goede doen is nog een schim van de ploeg die het vorig jaar was en donetdk is al helemaal niets meer!
  • Nathalie Nagels

    8 maanden geleden
    Regels zijn regels. Maar waarom moet je op voorhand zeggen welke spelers je gaat gebruiken? Ik zou zeggen dat iedereen die aangesloten is mag spelen. Maar dat is te simpel zeker?
  • Annick Van Hoof

    8 maanden geleden
    Jammer dat een administratieve fout niet mag worden rechtgezet. Les geleerd voor volgende keer. Zou leuk zijn voor o.a. Vines als Antwerp kan overwinteren. Vines is hopelijk hersteld om belangrijke Jupiler League matchen en bekerwedstrijden te spelen en zo andere spelers laten rusten ...
  • Marinus van Driel

    8 maanden geleden
    Twee kwalitatieve spelers, maar als het op matchritme aankomt, staan ze wel achteraan in de rij.