Roglic in het wiel van Vingegaard op Cruz de Linares.
Volledig scherm
Roglic in het wiel van Vingegaard op Cruz de Linares. © Getty Images

KIJK. Roglic steunt Kuss, maar heeft “eigen gedachten” over tactiek Jumbo-Visma: “Klassement moest zo blijven”

Zowel Jonas Vingegaard als Primoz Roglic bleven braaf zitten op de slotklim. Vingegaard ontpopte zich zelfs tot meesterknecht. Na al het speculeren van de afgelopen dagen is Sepp Kuss nu dé vooruitgeschoven man bij Jumbo-Visma om de Vuelta te winnen. Toch lijkt Roglic daar het zijne van te denken. “Ik heb mijn eigen gedachten over hoe we koersen.”

34 reacties

  • Paul Vandewalle

    7 maanden geleden
    @Van Bavel Wat een soap ??? Ze winnen toch maar de Vuelta. En een tweede en derde plaats. En ze winnen dan ook nog de 3 grote ronden dit jaar, en met 3 verschillende winnaars. Dat noem ik geen soap, dat is een luxeprobleem.
  • Lea Verhoeven

    7 maanden geleden
    Als er iemand dank je mag zeggen tegen jumbo is het Remco wel
  • Jan Van Bavel

    7 maanden geleden
    wat een soap bij JV, het is tijd dat er orde op zaken gesteld word ! Zeker de jaloerse Roglic past niet in het plaatje.
  • patrick isenborghs

    7 maanden geleden
    het was toch meer dan duidelijk dat roglic de vuelta wilde winnen maar vinnigaard stak er een stokje voor, en terecht. Ook mag kuss Landa een dankje doen om hem op sleeptouw te nemen
  • steven meirsman

    7 maanden geleden
    Al “Bergen” werk verzet in dienst van jumbo kopmannen💪🏼mooier kan dit niet worden…tonnen respect!! Congrats Sepp
  1. Kan een hartprobleem onder de radar blijven? Experts leggen uit: “Screening is rigoureus, maar niet waterdicht”
    PREMIUM
    3

    Kan een hartpro­bleem onder de radar blijven? Experts leggen uit: “Screening is rigoureus, maar niet waterdicht”

    Daags na het ongeval van profwielrenner Nathan Van Hooydonck (27), die onwel werd in de auto maar inmiddels wakker is en niet in kritieke toestand verkeert, komen er verschillende vragen bovendrijven. Renners trainen weken op hoogte en wegen hun eten tot op de gram nauwkeurig. Dat Team Jumbo-Visma momenteel het beste wielerteam ter wereld is, is ook het resultaat van een ver doorgedreven wetenschappelijke aanpak. Kan het dan dat een mogelijk hartprobleem van Van Hooydonck onder de radar van het team is gebleven?
  2. INTERVIEW. Cian Uijtdebroeks, ‘zondagskind’ en beste Belg in de Vuelta: “Ik ben wie ik ben: een jongen die heel graag fietst”
    PREMIUM
    23

    INTERVIEW. Cian Uijtde­broeks, ‘zondags­kind’ en beste Belg in de Vuelta: “Ik ben wie ik ben: een jongen die heel graag fietst”

    Tel ze gerust even na, de (lacht)’s in onderstaande Q&A. Tien in totaal. En geloof ons: er staat er niet één teveel. Cian Uijtdebroeks (20) is een ‘zondagskind’. Vrolijk en blij stapt hij door het leven, aanstekelijk ontwapenend klinkt zijn stemgeluid. Leuke bijkomstigheid: hij is een steengoeie coureur. Beste Belg momenteel in de Vuelta, met de loodzware slotweek voor de boeg. “Wielrennen voelt voor mij niet als een job. Ik amuseer me op de fiets.”