Primoz Roglic en Jan Bakelants
Volledig scherm
PREMIUM
Primoz Roglic en Jan Bakelants © AFP / Bob Reijnders / Photo News

Jan Bakelants denkt dat Jumbo-Visma met spanningsveld rond Roglic zit: “Dit is een streep door zijn rekening”

De Vuelta zal eindigen onder totale dominantie van Jumbo-Visma, en zónder ruzie. Met zijn drieën kwamen ze nog in aanmerking voor eindwinst, maar gisteren werd duidelijk dat Sepp Kuss de uitverkorene is. De minst verwachte winnaar. “Maar wel het sterkste signaal”, zegt analist Jan Bakelants. Al denkt dat hij wel dat er een spanningsveld bij Primoz Roglic zit.

27 reacties

  • Gerard Stevens

    7 maanden geleden
    Jumbo-Visma kan Roglic en Vingegaard niet naar dezelfde koers sturen. Je kan niet met twee kopmannen werken. En nu moeten ze dan allebei nog plaats laten aan een derde. Natuurlijk hebben de anderen ook weer niet teveel te klagen met allebei een grote ronde op hun naam met meer prestige dan de Vuelta.
  • Walter De Vuyst

    7 maanden geleden
    Vingegaard is een man van weinig woorden die de eindzege gunt aan zijn ploegmakker Sep Kuss . Grote klasse van de beste ronderenner ter wereld !
  • Eric De Baeremaeker

    7 maanden geleden
    Als je in de beste ploeg van de wereld rijd dan kan dit gebeuren . Op het einde van de maand blijft het toch hetzelfde ? Uitkijken naar een andere ploeg zou zijn probleem misschien oplossen , maar zal hij dan nog rondes kunnen winnen ? Jumbo is het Ineos van vroeger.
  • jan boden

    7 maanden geleden
    Kuss hebben ze nodig om een Amerikaanse sponsor aan te trekken gezien de troebelen rond Jumbo.
  • Werner Rummens

    7 maanden geleden
    Jumbo Visma moet niet rond de pot draaien. Roglic was de kopman en kandidaat winnaar van de Vuelta en dan moet je die steunen; de koersomstandigheden hebben Kuss in een winnaarspositie gebracht. Nu zeggen iedereen mag winnen lijkt mij alleen voor problemen te zorgen vooral bij Roglic en ook terecht.