ANP / EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© ANP / EPA

Evenepoel heeft dit jaar nog één groot doel, maar de Tour leeft nu al in het hoofd: “Hij is klaar voor een volgende stap”

Stilstaan is achteruitgaan. Knoert van een cliché maar ook gouden devies in de verdere evolutie van (ronde)renner Remco Evenepoel (23). Ook al heeft 2023 nog wat in petto - winst in Lombardije is het ultieme doel - het vizier wordt nú al gericht op 2024. En... zijn grote Tourdebuut. “Maar eerst moeten zijn batterijen opnieuw 100% opgeladen zijn.”

13 reacties

  • Paul Van Nieuwenhove

    7 maanden geleden
    Remco hoeft de tour niet te winnen . Alles mag niets moet Ritten wint hij zeker .
  • Lea Verhoeven

    7 maanden geleden
    Er zijn er hier bij die de koers precies goed volgen het is dank zij de jumbo's dat Remco zijn overwinningen heeft behaald wees eerlijk
  • guy depauw

    8 maanden geleden
    Deze Vuelta is een maat voor niets geweest voor Remco en SQS met het oog op winst in TDF24. Omdat Remco op geen enkel moment een gevaar vormde voor het podium heeft ook zijn ploeg nooit controle moeten nemen. Enkel Landa heeft iets getoond wat nog van pas kan komen.
  • Raoul Baert

    8 maanden geleden
    @William Vanholder. Inderdaad. Een uitstekend renner maar sedert zijn successen een geweldige dikke nek geworden. Het énige wat in zijn hoofd leeft is hijzelf. De Ronaldo van het wielrennen.
  • Jef Lois

    8 maanden geleden
    Als de aanhangers van Evenepoel eerlijk willen zijn kunnen ze niet anders als toegeven dat hij na zijn pandoering vorige week de rit mocht winnen van de groten. En dit heeft hij deze week van de groten op nieuw mogen doen gewoon omdat het peloton telkens niet gereden heeft. Maar als ze door trekken zoals vorige week wel dan rijden ze hem op een half uur.