© Shutterstock

Jongetje van zeven dood en half bevroren teruggevonden in Frankrijk: vader en oom opgepakt

In de Zuid-Franse stad Perpignan heeft zich donderdag een drama afgespeeld. Een zevenjarig jongetje werd er levenloos en gedeeltelijk bevroren aangetroffen in een badkuip. De politie heeft twee verdachte familieleden gearresteerd. Dat schrijft RTL Info.

gli
Bron: RTL Info

De gruwelijke vaststellingen werden gedaan in een appartement in een arme buurt van de Zuid-Franse stad Perpignan. Het jongetje, wiens gedeeltelijk bevroren lichaam in bad werd aangetroffen, vertoonde ook verschillende kneuzingen. Het is vooralsnog onduidelijk hoe lang hij al dood was.

Ook zijn twee jonge zusjes hadden “tekenen van meervoudig trauma” op hun lichaam, aldus het federaal parket. Het gaat om twee jonge peuters van twee en drie jaar. De meisjes werden overgebracht naar het ziekenhuis.

Volgens RTL Info werden twee mannen gearresteerd. Het zou gaan de 28-jarige vader van de kinderen en diens 33-jarige broer. De beschuldigingen zijn niet min. De twee familieleden, die naar verluidt ook al eerdere veroordelingen op hun kerfstok hebben, worden verdacht van moord op een minderjarige, poging tot moord, geweld tegen minderjarigen, ontvoering en het verbergen van een lijk.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer