V.l.n.r.: Kengi en Kimmy, Jonna en Nycole, Garbi en Junar© Streamz

Kengi en Kimmy winnen ‘Love Island’ en nemen 25.000 euro mee naar huis

Het derde seizoen van ‘Love Island’ op Streamz zit erop. Net als vorig jaar werd de hoofdprijs gewonnen door een Vlaams-Nederlandse combo. Kengi Meert (21) uit Gent en Kimmy de Weerd (25) uit Amsterdam zijn de winnaars van ‘Love Island 2023’.

edb

Kengi en Kimmy zaten allebei vanaf de eerste dag in de Love Island-villa. Kengi vormde nog maar net een koppel met Nycole, toen Kimmy binnenkwam als ‘bombshell’ en hem stal. Sindsdien kon niemand hen uit elkaar krijgen en werden ze officieel een koppel. De overwinning betekent dat ze samen 25.000 euro mee naar huis nemen.

De tweede plaats is voor de Antwerpse Garbi Denteh (20), die in Casa Amor een match vond met Junar Enrique (22) uit Groningen. De Willebroekse Jonna Tshinkobo (22), die samen met zijn broer in Klopjacht én in Love Island te zien was, deed het op Streamz beter dan op Play4. In Klopjacht werden de broers in de tweede aflevering al opgepakt. Het Love Island-avontuur deed Jonna uit tot het einde, met een derde plaats in de finale als resultaat. Hij vond de liefde bij de Nederlandse Nycole Romagnia Dias (21). De twee maakten hun relatie op het einde van het avontuur officieel. Kevin viel net voor de finale af.

LEES OOK. Willebroekse broers vluchten van speurders in ‘Klopjacht’ én zoeken een lief in ‘Love Island’

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER