Dieter Nijs

Lichaam van vrouw gevonden in Mechelen: geen gewelddadig overlijden

De autopsie die werd uitgevoerd op het lichaam van de Oekraïense vrouw die gisterenavond dood werd teruggevonden in een appartement in Mechelen, heeft geen elementen aan het licht gebracht die wijzen op een gewelddadig overlijden. Dat meldt het Antwerpse parket. Het onderzoek naar wat er precies is gebeurd, wordt voortgezet.

Gisterenavond is een 41-jarige vrouw dood teruggevonden in een appartement aan het Artemispad in Mechelen. Omdat er vermoedens waren van een verdacht overlijden, kwamen het gerechtelijk labo en de wetsarts ter plaatse. De bewoner van het appartement werd door de politie meegenomen voor verhoor. 

"Vandaag is een autopsie op het lichaam uitgevoerd en daaruit blijken geen elementen die wijzen op een gewelddadig overlijden", zegt Lieselotte Claessens van het Antwerpse parket. "Er werd ook een huiszoeking uitgevoerd, maar ook daar kwamen geen elementen naar boven die verdacht zijn. De bewoner van het appartement werd verhoord, maar mocht na zijn verhoor beschikken. Het onderzoek naar de feiten wordt voortgezet."

BEKIJK - Enkele beelden van de plaats waar het onderzoek gevoerd wordt:

Videospeler inladen...

Meest gelezen