Was boel binnen Bazart opgezet spel? Mathieu Terryn deelt vreemde video

Er leek afgelopen zomer een dikke haar in de boter te zitten bij Bazart. Gitarist Simon Nuytten was afwezig voor drie optredens bij ‘Tien Om Te Zien’, frontman Mathieu Terryn gaf op Pukkelpop toe dat “het schip bijna gezonken was”. Het lijkt allemaal opgezet spel te zijn.

edb

Op de Instagrampagina’s van Bazart en Mathieu Terryn wordt een video gedeeld over de zogezegde ruzie binnen de band. De video toont eerst krantenartikels over de kwestie, en vervolgens beelden van Simon Nuytten die in een auto stapt en wegrijdt van collega’s Mathieu en Oliver. Zogezegde ‘confessionals’ waarin de twee overgebleven Bazart-leden tegen de camera praten, lijken geacteerd.

Andere beelden insinueren dan weer dat er een conflict was tussen de Clouseau-broers achter de schermen van Tien Om Te Zien. Kris Wauters verving Simon voor een van de drie optredens. Daar zou Koen niet mee gelachen hebben, al lijkt ook zijn woede geacteerd.

Komende dinsdag zou alles duidelijk moeten worden. Vermoedelijk gaat het om een nieuwe tv-programma bij VTM, gezien de samenwerking met Tien Om Te Zien.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer