© EPA-EFE

VIDEO. Romelu Lukaku scoort bij debuut in de basis in monsterzege van AS Roma, fans gaan uit de bol

Romelu Lukaku (30) stond voor het eerst in de basis bij zijn nieuwe ploeg AS Roma en de Rode Duivel maakte ook meteen zijn eerste treffer voor de Italiaanse club. De troepen van Jose Mourinho boekten een makkelijke thuiszege tegen Empoli. Het werd 7-0.

Valerie Van Avermaet

Voor de interlandbreak mocht Lukaku al eens twintig minuten invallen voor zijn nieuwe club AS Roma. Tegen Empoli stond de Rode Duivel voor het eerst in de basis. Lukaku was meteen aanwezig in het spel en maakte in het slot ook nog zijn eerste treffer voor de Italiaanse club.

Lukaku en co wonnen uiteindelijk vlot met 7-0. Dybala zette al vroeg in de wedstrijd een penalty om. In de tweede helft maakte Dybala nog op knappe wijze zijn tweede van de avond. Tussendoor scoorde ook Renato Sanches en week er een bal af op tegenstander Alberto Grassi. Cristante maakte de 5-0 en Lukaku tekende voor treffer nummer 6. Mancini maakte het helemaal af en scoorde de 7-0.

Roma staat na vier speeldagen twaalfde in de Serie A.