Dupé ging in de fout onder toeziend oog van Schmeichel.
Volledig scherm
Dupé ging in de fout onder toeziend oog van Schmeichel. © Photo News / Photo News

“De komst van Schmeichel? Wil ik niet over praten”: Anderlecht zit steeds meer met keeperskwestie nadat Dupé in de fout gaat

Daar heb je het al. Een blunder in het uitvoetballen van Maxime Dupé onder het toeziend oog van Kasper Schmeichel. De nieuwe Anderlecht-doelman liep een breukje in de ribben op, maar was wel aanwezig in Kortrijk. “Over de komst van Schmeichel praat ik liever niet...”, zuchtte Dupé.

14 reacties

  • john dewit

    8 maanden geleden
    De pers is hier de grote schuldige. Ze kloppen den boel gewoon op! Concurrentie is er overal en is ook nodig. Maak het niet groter dan het is !
  • Eric Adriaenssens

    8 maanden geleden
    Er kan moeilijk gezegd worden dat Anderlecht ondanks hun financiële beperkingen er niet alles aan gedaan heeft om dit jaar mee te strijden voor om zijn minst Europees voetbal, met de ervaring ze nu on huis hebben gehaald is het inderdaad aan Riemer terug top voetbal te brengen. Invb de "keepers kwestie " zou het goed zijn de pers zich met iets anders bezig houdt want ze zorgen al onnodig voor ophef. Is het niet logisch Anderlecht voor tweemaal ervaring gaat of terug een 16 jarige in de goal ?
  • jean pierre Tibermont

    8 maanden geleden
    Dat keepersprobleem heeft Fredberg zelfs geschapen….onbegrijpelijk !
  • Eric De Baeremaeker

    8 maanden geleden
    Hebben ze een zondebok nodig ? Hun spel trekt op niets en achteraan is het nog altijd paniek voetbal .
  • pascale merckx

    8 maanden geleden
    Dupé heeft tot vorige match heel goed gekeept en gaat nu in de fout , heel vreemd.