Na Carrefour en Delhaize haalt ook Colruyt focaccia uit de rekken vanwege listeria

In overleg met het FAVV haalt de Colruyt Group focaccia van twee merken uit de verkoop omdat het product mogelijk listeria bevat. Op zaterdag deden ook supermarktketens Carrefour en Delhaize dat.

mtm
Bron: BELGA

De supermarktketens halen hun focaccia bij hetzelfde Nederlandse bedrijf, dat ze verpakt in de stijl van de verschillende huismerken. Dat bevestigt het FAVV. Op dit moment gaat het om één besmet lot, met nummer 3250. Of er nog besmette producten uit de fabriek komen is voorlopig niet duidelijk, maar het FAVV blijft in contact met de Nederlandse tegenhanger.

Bij het merk Mediterraneo gaat het om Duo Focaccia Tomaat Basilicum. Elke verpakking bevat twee stuks, telkens van 165 gram en heeft artikelnummer 08715947203743. De focaccia werden verkocht tussen 8 en 16 september en hebben een houdbaarheidsdatum van 7 oktober, 9 oktober of 12 oktober. Het product van Mediterraneo werd verdeeld in de verkooppunten van Retail Partners Colruyt.

Colruyt Laagste Prijzen en Okay halen bovendien focaccia tomaat basilicum van het merk Boni Selection uit de rekken. Het product heeft een houdbaarheidsdatum van 7 oktober.

Aan consumenten wordt gevraagd om het product terug te brengen naar het verkooppunt, waar ze het aankoopbedrag krijgen terugbetaald. Voor meer informatie kunnen klanten terecht bij de klantendienst van Colruyt Group op het nummer 0800 99 124.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer