Politie op zoek naar getuigen van dodelijke schietpartij in Anderlecht

© Federale politie

De politie heeft een opsporingsbericht verspreid, op vraag van het Brusselse parket, naar aanleiding van een dodelijke schietpartij in Anderlecht in de nacht van woensdag 13 op donderdag 14 september. Een 31-jarige man liet daarbij het leven.

In de bewuste nacht omstreeks 1.04 uur achtervolgde een witte Peugeot 3008, komende van het Verzetsplein, een grijze VW Golf 8 in de Wayezstraat. De Peugeot stak de Golf voorbij en reed hem klem. Meerdere personen stapten uit de Peugeot en vuurden verschillende schoten af op de bestuurder van de Golf waarna deze overleden is.

De daders zijn terug ingestapt in de witte Peugeot 3008 en zijn gevlucht via het Dapperheidsplein en de De Formanoirstraat.

Iets later werd de witte Peugeot 3008 uitgebrand teruggevonden in de Zaadstraat in Anderlecht.

In het kader van dit onderzoek is de politie op zoek naar iedereen die informatie zou hebben over dit feit of de daders. Discretie wordt door de politie verzekerd.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kunt ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen