KIJK. Man die seingever omver reed stopt als ploegleider bij Lotto Dstny: "Dit is totaal verkeerd en onaanvaardbaar”

De man die zondag een seingever omver reed in de GP Rik Van Looy heeft gereageerd op het incident. “Ik maakte een grote fout en stop als ploegleider”, zegt Carl Roes (55), sportbestuurder van het Lotto Dstny Development Team.

35 reacties

  • David López

    8 maanden geleden
    Speelt geen rol of je nu excuses aanbied en 40 jaar hebt gewerkt in de fietswereld. Hij moet gestraft worden. Had erger kunnen aflopen.
  • karin verwimp

    8 maanden geleden
    Hij kan het woord "sportieve" ook best weglaten want aan zo iets is niets sportief aan, enkel de belangen tellen.
  • Jurgen Vermaut

    8 maanden geleden
    Respect voor uw mea culpa en voor uw excuses aan de seingever de avond zelf nog en voor de waardige conclusie die je zelf maakt na dit incident. Heel veel anderen zouden zich wegstoppen achter hun ploeg en nooit voluit willen toegeven hoe diep ze in de fout gegaan zijn. U zocht geen excuses, u gaf ze, respect.
  • Ruben Beylemans

    8 maanden geleden
    Je had moeten stoppen. Doorrijden word gelijkgesteld aan vluchtmisdrijf. Veiligheid is nog altijd prioriteit. Iemand in benarde toestand moet je altijd helpen. Ik kan zo dingen niet zien.
  • Frans Peeters

    8 maanden geleden
    Heb een paar keer seingever gespeeld met de nodige agressiegevallen en middelvingers erbij. Vooral het merk BMW is daar gespecialiseerd in. Nooit meer doe ik het nog...