© BFM

Voetganger (81) overleden na aanrijding

Op de N70 in Zwijndrecht, ter hoogte van de Polderstraat, is donderdag een dodelijk ongeval gebeurd. “Rond 07.45 uur was er file ontstaan richting Antwerpen, waardoor het verkeer slechts stapvoets kon rijden”, zegt Werner Fabré van de lokale politie Zwijndrecht. “Een voetganger wilde op het zebrapad oversteken, achter een bus van De Lijn die net was gepasseerd. Op dat moment werd hij gegrepen door een voertuig dat uit de andere richting kwam.”

dvd

Het slachtoffer, een man van 81 uit Zwijndrecht, werd weggeslingerd en kwam op het fietspad terecht. Hij overleed ter plaatse. De bestuurder van het aanrijdende voertuig is zeer zwaar onder de indruk. “Alles wijst op een dramatisch ongeval”, aldus Fabré.

Het ongeval brengt grote verkeersproblemen mee. De situatie is momenteel bevroren voor verder onderzoek. “Wie niet in de omgeving moet zijn, blijft er best weg”, klinkt het.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER