BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze chef voetbal zag hoe vijftien Spanjaarden abrupt naar elkaar keken bij woorden Van Bommel: “Er zijn zeker mogelijkheden”

Vanavond maakt Antwerp zijn debuut in de Champions League op het veld van FC Barcelona. Onze chef voetbal Niels Poissonnier merkte dat Van Bommel gelooft in het onmogelijke, maar volgens hem moet voor zo’n stunt álles in elkaar passen. “Als er straks ook maar twee knikkende knieën hebben en één laat Lewandowski drie centimeter té veel vrijheid, staat het voor je het goed en wel beseft 2-0. Of meer.”

6 reacties

  • Teirlynck Luc

    7 maanden geleden
    De laatste Belgische club die een mooi verhaal schreef en 11p sprokkelde in de champions L. was AAGent succes en benieuwd hoe antwerp er zich er door voetbalt succes van uit Gent
  • Jan Daems

    7 maanden geleden
    Inderdaad Lewandowski... dat is een heel ander type spits dan Lukaku. Ik denk dat de Antwerpverdedigers veel liever tegen de laatste zouden spelen dan tegen deze Pool want die heeft geen 10 kansen nodig om er eentje binnen te trappen. Toch hoop ik dat ze ook Lewandowski aan banden gaan kunnen leggen.
  • willy vangeel

    7 maanden geleden
    Als Van Bommel weggaat valt de puzzel van Overmars in elkaar. Omgekeerd ook. Ik zou dan ook niet begrijpen waarom ze weg zouden gaan. Viva Antwerp.
  • Eduardo Van hoyweghen

    7 maanden geleden
    Het is toch fantastisch hoeveel rust en zelfvertrouwen de man uitstraald, en hij kan het ook overbrengen naar de groep. Doet een beetje denken aan Raymond Goethals.
  • Erik De baene

    7 maanden geleden
    Een makkie voor Antwerp...😏... Barça doe in zijn broek ...!