© EPA-EFE

Transavia kondigt drie nieuwe bestemmingen aan vanaf Brussels Airport

Transavia zal volgende zomer drie nieuwe bestemmingen aanbieden vanaf Brussels Airport. Dat heeft de Nederlandse luchtvaartmaatschappij woensdag bekendgemaakt.

mtm
Bron: BELGA

De dochteronderneming van de groep Air France-KLM zal bovendien een derde vliegtuig baseren op de luchthaven van Zaventem, waar de luchtvaartmaatschappij naar eigen zeggen op lange termijn actief wil blijven.

De drie nieuwe bestemmingen zijn Bari (Italië), Marrakech (Marokko) en Thessaloniki (Griekenland). Ze komen bovenop de negen bestemmingen die Transavia het voorbije zomerseizoen aanbood vanop Brussels Airport. Tijdens de eerste zomer waarin de Nederlandse maatschappij actief was op de luchthaven van Zaventem, in 2022, waren er nog maar vier bestemmingen.

Transavia heeft een stijgende vraag gemerkt naar tickets voor zon- en winterbestemmingen vanaf Brussels Airport, vooral bij klanten die in het zuiden van Nederland wonen. De maatschappij laat volgens topman Marcel de Nooijer een bezettingsgraad van meer dan 90 procent optekenen. Een aantal bestaande bestemmingen zal de frequentie bovendien verhoogd zien.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer