Wist jij waarvoor dat witte lijntje onderaan je iPhone dient? “Niemand heeft ons hier iets over gezegd, tot nu”

De witte lijn onderaan het scherm van een iPhone heeft wel degelijk een nut, al blijkt uit de massale reacties op een populair Tiktok-filmpje dat heel wat gebruikers dat niet wisten.

Als je omhoog swipet, krijg je een overzicht van al je openstaande apps, maar er bestaat een makkelijkere manier om terug te gaan naar één specifieke app die je eerder gebruikte. Dat meldt de Amerikaanse techblogger Jefferson Duke - ook bekend als ‘Big Duke’ - op Tiktok. In een video die in ruim een week tijd bijna drie miljoen keer bekeken werd, meldt hij aan heel wat verbaasde gebruikers dat ze veel makkelijker tussen apps kunnen switchen aan de hand van de witte lijn onderaan het scherm.

Door van links naar rechts te swipen over die witte lijn ga je gewoon terug naar de vorige app die je gebruikte, zo toont Big Duke. “Waarom denk je dat iPhone deze lijn heeft gemaakt?”, vraagt hij. “Hoe kan het dat niemand dit weet?”

Hoewel er uiteraard gebruikers waren die al van de mogelijkheid op de hoogte waren, blijkt uit de vele reacties op het filmpje toch dat velen het trucje nog niet kenden. “Niemand heeft ons hier iets over gezegd, tot nu”, luidt het onder meer. Of nog: “Ik moet echt beginnen met het lezen van de handleiding als ik een telefoon koop.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER