Medewerkers van Delhaize protesteren in Brussel tegen verzelfstandiging van de filialen. (17/04/23)
Volledig scherm
Medewerkers van Delhaize protesteren in Brussel tegen verzelfstandiging van de filialen. (17/04/23) © BELGA

ACV Puls wil onderhandelen over voorstel directie Delhaize: “Basis om op verder te gaan”

UpdateACV Puls wil verder onderhandelen over het voorstel van de directie van Delhaize om het sociaal conflict bij de supermarktketen te beëindigen. Dat meldt de christelijke bediendebond woensdag in een beknopt persbericht.

  1. Kleine Lowie (6) verliest strijd tegen hersentumor: “Je koos Moederkesdag om de vrijheid te nemen die je zo hard hebt verdiend”
    PREMIUM
    27

    Kleine Lowie (6) verliest strijd tegen hersentu­mor: “Je koos Moederkes­dag om de vrijheid te nemen die je zo hard hebt verdiend”

    Kleine superheld Lowie uit Zoersel is niet meer. Zestien maanden nadat er bij de jongen een agressieve hersentumor werd vastgesteld, stopte zijn leventje. Uitgerekend op Moederdag. Maar één ding is zeker: zijn ouders en zusje bezorgden hem in zijn palliatieve maanden de mooiste momenten van zijn leven. “We maken de prachtigste herinneringen en ik geloof dat ik momenteel intenser met mijn kinderen verbonden ben dan vele ouders ooit zullen zijn”, zo verwoordde Lowies mama het tien dagen geleden. “Maar het is zo rauw, zo oneerlijk.”
  2. Van belastingbrief tot verkeersboete in één digitale portefeuille: wat kan je ermee en hoe veilig is de nieuwe app MyGov.be?
    PREMIUM
    33

    Van belasting­brief tot verkeers­boe­te in één digitale portefeuil­le: wat kan je ermee en hoe veilig is de nieuwe app MyGov.be?

    Vandaag is de nieuwe digitale portefeuille MyGov.be gelanceerd. De app kan door iedereen worden gedownload. Identiteitskaart, doktersbriefjes, zelfs je geboorteakte en diploma’s, samen op één plek in je smartphone. Staatssecretaris voor Digitalisering Mathieu Michel (MR) legt uit hoe de app een belangrijke rol zal spelen in je dagelijkse leven. “Via de app kunnen alle mogelijke documenten, attesten en bewijzen worden aangevraagd, zonder wachtrij.”