Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Brits tijdritfenomeen Tarling (19) blaast Van Aert en co weg: “Voelde me nochtans slechter dan op WK”

Joshua Tarling, remember the name. De amper 19-jarige Brit was vandaag op het EK tijdrijden in Nederland een maatje te groot voor de concurrentie en veroverde zo de trui met de Europese sterren. Wout van Aert moest genoegen nemen met het brons.

7 reacties

  • Lore Janssen

    7 maanden geleden
    Een betrouwbare wielersport is meer gebaat met renners die in elke wedstrijd op hun niveau presteren, dan met 'piekers' die een een aantal maanden niets presteren en dan ineens onklopbaar zijn.
  • Johan Maddens

    7 maanden geleden
    Als fan van Wout kunnen we toch vaststellen dat hij van het ene podium naar het andere fladdert , kortom hij over een gans seizoen overal goed ! Wout heeft al enkele nederlagen tegen renners die pieken naar bepaalde wedstrijden en tegen renners die zich enkel op één onderdeel (tijdrijden ) specialiseren , jammer voor hem , maar niet getreurd volgende zondag in de EK wegrit is hij opnieuw torenhoog favoriet . Ik gun het hem , hij verdiend het !!
  • Mieke Ponet

    7 maanden geleden
    Wout heeft al veel betere tijdritten gereden, zou de ouderdom een rol beginnen te spelen.
  • Marc Vinck

    7 maanden geleden
    Dit is een normale evolutie. Wat een talent, die Tarling. Topkandidaat voor OS.
  • ivo vandevonder

    7 maanden geleden
    De wk tijdrit kampioenen Remco/ganna en nu eu kampioen tarling zijn allemaal 5 tot 10 jaar jonger dan wva . Die mannen zullen nog groeien , wva staat op zijn hoogtepunt.