© Instagram @tanjadexters

Tanja Dexters (46) getrouwd met Michael (44) in Olen, vanavond groot tuinfeest

Tanja Dexters heeft woensdag het jawoord gegeven aan haar geliefde Michael Peeters. Na het officiële gedeelte in het gemeentehuis van Olen volgt een groots tuinfeest. Joyce De Troch is weddingplanner van dienst.

edb

Dexters werd in juni al officieus de vrouw van Michael, een autohandelaar uit Herentals. Nadat hij tijdens een weekendje in Durbuy op één knie ging, regelden ze op een dag tijd een trouwceremonie in een kiosk. Niemand minder dan Wout Bru leidde alles in goede banen.

Tanja en haar kersverse echtgenoot.© Instagram

Woensdag was het voor echt. Het bruidspaar arriveerde in een antieke luxewagen, de specialiteit van Michael, aan het gemeentehuis van Olen. Tanja Dexters droeg een korte witte jurk met een lange sleep. Haar dochter Valentina mocht bruidsmeisje zijn.

De festiviteiten worden woensdagavond verdergezet op een groot tuinfeest. Zo’n 164 genodigden zouden er kunnen genieten van verfijnde streetfood en optredens van bevriende artiesten. Dexters vroeg aan Joyce De Troch om alles te organiseren zodat ze zelf geen stress zou hebben.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer