Ravage na ongeval met twee auto’s: twee bestuurders met zware verwondingen naar ziekenhuis

Een van wagens kwam op de zijkant tot stilstand.© svov

Appels -

In de Bevrijdingslaan in Appels vond woensdagavond een zwaar ongeval plaats. Twee voertuigen botsten er met elkaar. En dat resulteerde in een ravage: de brokstukken lagen overal verspreid. De bestuurders moesten door de brandweer uit hun auto’s bevrijd worden. Ze werden zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht.

Stef Van Overstraeten

De feiten vonden plaats rond 17.30 uur in de Bevrijdingslaan in Appels. Een wagen reed een andere auto in de flank aan brasserie ’t Klokhuis. De klap was immens, de ravage die erop volgde ongezien. De brokstukken lagen overal op de gewestweg verspreid. Een van de wagens kwam in de berm op de zijkant tot stilstand. De schade aan beide voertuigen is groot. (Lees verder onder de foto)

© svov

Getuigen die het ongeval zagen gebeuren belden de hulpdiensten. Die waren snel ter plekke. De beide bestuurders zaten gekneld en moesten uit hun wagen worden gehaald. Een bestuurder kreeg zijn deur niet meer open. De hulpdiensten dienden het dak van het voertuig te knippen met de ijzerschaar.

De twee bestuurders raakten zwaargewond bij het ongeval en werden naar het ziekenhuis overgebracht voor verzorging.

Hoe het ongeval precies is kunnen gebeuren is niet helemaal duidelijk. Dat wordt onderzocht.

e hulpdiensten hadden heel wat werk om de rijbaan weer vrij te maken, met als gevolg dat er in de beide richtingen een lange file stond.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen