2021 Invision

Amerikaanse acteur Angus Cloud (25) uit reeks "Euphoria" stierf aan overdosis drugs en medicijnen

De Amerikaanse acteur Angus Cloud, die eind juli dood werd aangetroffen, is volgens de lijkschouwers overleden aan een overdosis drugs en medicijnen. Volgens het autopsierapport werden onder meer cocaïne, methamfetamine en de krachtige pijnstiller fentanyl aangetroffen. Cloud was vooral bekend voor zijn rol als drugsdealer Fez(co) in "Euphoria".

Wie met vragen zit over zelfdoding kan terecht op de Zelfmoordlijn, op het gratis nummer 1813, of op zelfmoordlijn1813.be. 

Nood aan een gesprek? Dan kan u 24/7 terecht bij Tele-Onthaal op het nummer 106. U kan ook chatten via www.tele-onthaal.be. Jongeren kunnen terecht bij Awel op telefoonnummer 102, of via chat op awel.be.

De 25-jarige Angus Cloud was sinds 2019 te zien in de HBO-serie Euphoria, waarin hij de rol van drugsdealer Fezco 'Fez' O'Neill speelde. Ook had de acteur rollen in films als "North Hollywood" en "The Line".

Cloud kampte al langer met mentale problemen en een week nadat zijn vader begraven werd, is hij overleden. Hij worstelde zwaar met dat verlies. 

Meer dan een maand na zijn overlijden is nu duidelijk waaraan de acteur stierf. Hij nam een overdosis drugs en medicijnen. Er werden zowel cocaïne, methamfetamine en fentanyl aangetroffen bij de autopsie. 

Meest gelezen