Photo News / VTM
Volledig scherm
© Photo News / VTM
Club Brugge CLU
1
EINDE
1
Besiktas BES
  • 77' Goal Hans Vanaken
  • Cenk Tosun Goal 88'

Club geeft de zege in het slot nog weg tegen Besiktas na kemel Nielsen, De Cuyper: “Moeilijk te verklaren”

MATCHVERSLAGDe eerste driepunter leek binnen voor Club Brugge, tot Besiktas uit een zeldzame kans alsnog de gelijkmaker lukte. Dat Vanaken in de aanloop van de pijnlijke tegentreffer een elleboog op de neus kreeg, maakte het voor Club alleen maar zuurder. “Het is ongelooflijk wat we gecreëerd hebben op dit niveau. Alleen moet je veel meer scoren”, aldus coach Ronny Deila.

27 reacties

  • Eric Bex

    7 maanden geleden
    In voetbal telt één ding en dat is één keer meer scoren dan de tegenstander. Dat heeft Club gisteren verzuimd ondanks de ontelbare opgelegde kansen. Desondanks mag men niet vergeten dat Besiktas een gelijkwaardige en zelfs duurdere spelerskern heeft dan Club.
  • Guy Lefebure

    7 maanden geleden
    Schitterende match van Club. Maar wat hebben ze laten liggen! Had 4-0 moeten zijn. Ongelooflijk.
  • Ivan Beelaert

    7 maanden geleden
    De trainer van Club moet niet gaan wisselen in zijn middenveld en achterin ,ze staan 1-0 voor en geven geen kansen weg ,hij moet die spits eruit halen en de linksbuiten .Nielsen in zo'n wedstrijd laten inkomen die nog geen 45' gespeeld heeft in de Belgische competitie.
  • Sven Celeyn

    7 maanden geleden
    Club moet zich niks verwijten en heeft zeer goed gespeeld wees gerust supporters zijn zeer tevreden nu ook over de verdediging. Casper, iedereen kan dit eens overkomen niks van aantrekken. Besiktas is sportieve maar zeer modale ploeg met zeer goede doelman.
  • Cor Vermonden

    7 maanden geleden
    Vanaken was één van de betere maar oorzaak van tegengoal, was geen fout want voetbal is contactsport