Onyedika baalt.
Volledig scherm
PREMIUM
Onyedika baalt. © Photo News

Waarom Anderlecht niet moet wanhopen: Club Brugge blijft een verhaal met twee kanten

Een goed Club Brugge leek na een actie van zijn beste voetballer, Skov Olsen, de zege te grijpen, maar Besiktas had aan één kans genoeg om in het tumult de thuisploeg een koude douche te bezorgen. Club blijft zo een verhaal met twee kanten.

5 reacties

  • Filip Van de Weyer

    8 maanden geleden
    In Brussel mag Club NOOIT iets halen van de scheidsrechters en var dus …… Dat Club forfait geeft , dat zal de bond leren ……
  • Nathalie Nagels

    8 maanden geleden
    Je kan een ruime kern hebben. Maar Zinckernagel, Buchanon en Nussa missen weegt bij elke Belgische toch door. Niet sat hun vervangers zo zwak zijn, verre van. Maar dat tikkeltje extra van die 3 hebben ze toch ook niet.
  • Guy Van der Wilt

    8 maanden geleden
    Correcte analyse Michel. Anderlecht zal zondag een stuk beter voor de dag moeten komen dan de laatste weken, om een kans te maken tegen dit Brugge.
  • Michel Beys

    8 maanden geleden
    Ok, Brugge wint niet maar de Turken hebben er letterlijk hun hoofd voor gelegd. Kansen waren er nochtans genoeg. Als sporting fan moet ik toch zeggen dat Brugge met zijn momenten zeer sterk uit de hoek kwam en dat Anderlecht top zal moeten zijn om een punt of meer te halen.
  • Tom Pennewaert

    8 maanden geleden
    Anderlecht wanhopen, waarom eigenlijk? Als je beide kernen bekijkt (dit jaar) liggen ze intrensiek heel kort bij elkaar. Brugge heeft het voordeel dat 2/3 van de kern er al was vorig jaar en beter is ingespeeld op elkaar.