McKenzie, Vanaken en Amoura.
Volledig scherm
McKenzie, Vanaken en Amoura. © BELGA / Photo News / AP

Magerste Europese oogst van het seizoen: waarom vooral gelijkspel Club (kleine) domper is voor Belgische coëfficiënt

Het kan niet elke Europese week feest zijn. Doordat geen enkele van onze clubs wist te winnen, blijft de puntenoogst voor de Belgische coëfficiënt na de eerste poulewedstrijden beperkt. Vooral het gelijkspel van Club Brugge was in die optiek zuur.

20 reacties

  • John De roo

    7 maanden geleden
    Altijd minstens 1 of 2 tegendoelpunten. Een grote flater van het bestuur om het tweede jaar op rij met een kwakkel defensie aan te treden. Doodzonde als je ziet welke offensieve power Club heeft. Dat gaan ze Europees cash betalen.
  • Dirk Van der Weeën

    7 maanden geleden
    Waarom is het gelijk spel van Brugge zuur, en de andere gelijke spelen van de drie ploegen niet ?
  • Bertin Vermeulen

    7 maanden geleden
    Doelpunt Besiktas terecht niet afgekeurd. Vanaken had in dat duel reeds een overtreding tegen hem kunnen krijgen. Die speler houdt Vanaken af en raakt hem daarbij onbewust tegen zijn neus. En een neus bloedt uiteraard vlug. Wat als het gewoon naast zijn neus was geweest? Zou de scheidsrechter dan gefloten hebben? Bovendien heeft dit niet rechtstreeks tot het doelpunt geleid. Bal kwam in eigen rangen, en Nielsen gaf de bal weg.
  • wim guilbert

    7 maanden geleden
    Domste redenering ooit,iedere ploeg draagt bij aan dat coëfficiënt,zo kan je ook zeggen mocht Gent,Union of Genk gedaan hebben wat het moest liepen we wat verder uit.
  • Ivan Vergauwen

    7 maanden geleden
    De brugse ziel en glorie zijn al jaren verdwenen. Ten tijde van Jan , Franky en co, dat waren pas brugse strijders die hun kop bij neerlegden. Als je nu een Vanaken en de rest bezig ziet is het toch om te bleiten hoor.