© BELGA

RSC Anderlecht en Brian Riemer langer in zee, coach tekent bij tot 2026: “We weten waar we naartoe willen samen”

Het werk van Brian Riemer bij RSC Anderlecht zit er nog niet op. De Deense coach was normaal na het huidige seizoen einde contract bij paars-wit, maar de Brusselse club is tevreden met haar coach en bood Riemer een nieuw contract aan tot 2026.

Jorunn Vannoorden

“We zijn als club een project aan het uitbouwen waarin stabiliteit en continuïteit belangrijk zijn”, klinkt het bij CEO Sports Jesper Fredberg, die Riemer graag aan boord wou houden. “We weten waar we met Brian naartoe willen en dan is het ook belangrijk om klaarheid te scheppen over de nabije toekomst. We appreciëren Brian zijn harde werk en zijn engagement voor deze club en we willen samen verder bouwen om dit team en deze club terug te brengen waar het hoort.”

Ook Riemer zelf is erg tevreden om langer aan boord te mogen blijven bij Anderlecht, het werk zit er volgens hem dan ook nog niet op. “Ik ben blij met het vertrouwen van de club. We staan nog maar aan het begin van een traject waarbij we het team stap voor stap zullen verbeteren en we hebben een duidelijke visie van waar we naar toe willen. Ik kan niet wachten om de volgende stappen te zetten met dit team en deze club.”

Aangeboden door onze partners
Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer