© rr

Tom Waes heeft een duidelijke boodschap: “F*ck you Ryanair. Tot nooit meer. Nooit”

Na een calvarietocht van 12 uur van het Spaanse Gerona naar Eindhoven, haalt Tom Waes in een post op Instagram hard uit naar lagekostenmaatschappij Ryanair. “F*ck you Ryanair. Tot nooit meer. Nooit.”

wver

Tom Waes vliegt naar eigen zeggen al jaren niet meer met Ryanair, maar een vlucht die hij niet zelf had geboekt bleek dan toch gereserveerd te zijn via de Ierse lagekostenmaatschappij. “Het was een groepsreis en ik had te laat gezien dat het om een vlucht van Ryanair ging”, schrijft de tv-presentator op Instagram.

“Jammer genoeg kon ik de vlucht niet meer annuleren, en ja hoor... het was weer van dat”, klinkt het geërgerd. “Gerona-Eindhoven: twee uur te laat. Na twee uur in het vliegtuig wachten, moesten we allemaal het toestel verlaten.”

(Lees verder onder de post)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Vier uur wachten in een hok

“Vervolgens moesten we vier uur wachten in een hok”, luidt het verder. “Daarna werden we op een vlucht naar Keulen gezet in plaats van Eindhoven, om tot slot nog eens meer dan twee uur met de bus naar Eindhoven te rijden. In het totaal waren we maar liefst 12 uur onderweg. F*ck you Ryanair.”

LEES OOK. Ryanair-passagier gaat volledig door het lint nadat hij zijn vlucht mist in Mallorca

Tom Waes zit blijkbaar veel liever in de cockpit dan in een vliegtuig van Ryanair.© TDL

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER