Tom Waes.
Volledig scherm
Tom Waes. © VRT / Instagram @tomwaes

Tom Waes haalt fel uit naar Ryanair: “F*ck you, tot nooit meer”

BVNa wat hij beschrijft als een slopende tocht van 12 uur van het Spaanse Gerona naar Eindhoven, heeft Tom Waes (52) geen goed woord over voor de Ierse luchtvaartmaatschappij Ryanair. De tv-presentator deelde zijn frustraties op Instagram met de woorden: “F*ck you Ryanair. Tot nooit meer. Nooit.”

47 reacties

  • Johan Janssen

    7 maanden geleden
    Geen probleem dat is dan een plaatsje meer voor andere. 100 keer mee gevlogen en nooit een probleem gehad en met andere wel maar wat helpt dat zagen, uw auto kan ook in pan vallen koop je dan geen auto meer. Nee pech gewoon en heel waarschijnlijk had het met de veiligheid te maken maar meneer stort liever neer blijkbaar.
  • ronald de weze

    7 maanden geleden
    Wat voor ne lullepraat. Bij elke vliegmaatschappij gebeurt er soms wel iets . Dat hij dan gewoon thuis blijf
  • Johan Kesteloot

    7 maanden geleden
    Tom wist niet dat hij met Ryanair zou vliegen, je hebt toch je boeking en daar staat duidelijk op met welke maatschapij je zal vliegen. Hij heeft wel gelijk met zijn uitspraak, wij hebben met Ryanair 3 uren vertraging bij de heenvlucht en 2u30 bij de terugvlucht gehad. Tijdens de vlucht dachten wij echt dat het vliegtuig uit elkaar zou vallen, alles rammelde, een kerosine geur en een hels lawaai van de motoren, niet normaal. Sindsdien zeggen wij ook NOOIT MEER.
  • Johnny Haeck

    7 maanden geleden
    Vooraleer ik op pensioen ging heb ik heel veel gevlogen, beroepshalve. Ik heb altijd reguliere luchtvaartmaatschappijen gebruikt. Hetgeen Tom meemaakte heb ik ook ervaren, meer dan enkele keren.
  • Willem Van Kalsteren

    7 maanden geleden
    Ik denk dat u in uw leven genoeg luxe en welvaard verworven hebt om eens 12 uur op uw tanden te bijten en eens te denken aan de mensen die al jaren geen vakantie hebben kunnen nemen om financiële of gezondheidsproblemen. Terug met de voeten op de grond.