Da’Angelo Manning© Gofundme

Vermiste jongen (2) doodgebeten door wild dier

De ouders van de kleine Da’Angelo Manning (2) zijn nog lang blijven hopen dat hun zoontje zich ergens verstopt had of werd meegenomen. Maar nu hebben ze vreselijk nieuws gekregen. Hun zoontje is een vreselijke dood gestorven.

tg
Bron: Bild.de

Het kind was even aan de aandacht van zijn ouders ontsnapt en is weggelopen uit hun huis in de Amerikaanse staat Louisiana. Nog geen twee kilometer verderop is het kind gedood door een wild dier. Hij werd vreselijk toegetakeld. Autopsie zal moeten uitwijzen om welk dier het ging, maar de politie vermoed dat het om een beer ging.

In Louisiana komen onder andere beren en lynxen voor in het wild.

‘Snoopy’, de bijnaam van Da’Angelo Manning, hielp me door moeilijke periodes, zegt zijn mama. “Ik haat het dat ik je niet nog een laatste keer heb vastgehouden, je heb gekust en je heb verteld dat ik van je hou, zoon.”

Nabestaanden zijn een inzamelingsactie gestart op Gofundme . Er staat: “Mijn familie maakt momenteel een heel moeilijke tijd door. Wij vragen om hulp om de kosten van de uitvaart te dekken. Wij zijn dankbaar voor elke donatie.” Momenteel is er ongeveer 2.900 euro opgehaald.

Ook bij de in Frankrijk vermiste jongen Emile wordt er rekening mee gehouden dat hij werd aangevallen door een wild dier. Maar bewijzen zijn daar niet voor.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer