Veel respect, geen winnaar: Schmeichel en Mignolet met de handshake na de match.
Volledig scherm
Veel respect, geen winnaar: Schmeichel en Mignolet met de handshake na de match. © Photo News
Anderlecht AND
1
EINDE
1
Club Brugge CLU
  • 40' Goal Kasper Dolberg
  • Andreas Skov Olsen Goal 64'

Geen euforie en geen winnaars in het Lotto Park: Anderlecht ziet Club na rust gelijkmaken

MATCHVERSLAGTopper in de Jupiler Pro League tussen Anderlecht en Club Brugge die onder de verwachtingen bleef. Geen winnaars, geen verliezers nadat Skov Olsen na de pauze erg knap de openingsgoal van Dolberg ongedaan maakte. Of het moest Maxime Dupé zijn, die zijn plaats in de goal meteen kwijt was aan de fitte Kasper Schmeichel. In de stand zien Anderlecht (met een match meer gespeeld) en Club zich voorbijgestoken door AA Gent, dat met z’n tienen nog won van Eupen.

35 reacties

  • dave hosten

    7 maanden geleden
    Bij Club toch twee bepalende spelers die afwezig waren en dan ook match van donderdag nog in de benen. Het spelschema voor Club is dan ook erg zwaar en begrijpelijk dat men niet iedere match hetzelfde kan brengen. Maar gelijkspel op Anderlecht is niet slecht. Club blijft betere ploeg en als het ertoe doet, zal men er staan.
  • Tim Brol

    7 maanden geleden
    Club is de mentale winnaar. Duidelijk laten zien dat ze veel beter zijn
  • marc castermans

    7 maanden geleden
    Zonder de nieuwe kemel van Sardella wint club nooit. Schmeichel heeft geen bal moeten pakken.
  • roger reniers

    7 maanden geleden
    Zowel Brugge als Anderlecht zijn onmodig vooraan, geen van beiden verdiende hier meer dan een punt ! Veel teveel meelopers in beide ploegen !
  • Dirk Bonne

    7 maanden geleden
    Tja, als je het als zelfverklaarde toekomstig kampioen opneemt tegen een ploeg die pas donderdag nog Europees speelde én je speelt thuis, dan mag je vééééél meer verwachten dan een draw na een wedstrijd waarin je (opnieuw !) geen kansen kan creëren ... Als dit spel zo blijft (en er was opnieuw geen verbetering), dan halen ze zeker de top 6 niet.