De Britse Cyndie (81), centraal op de foto, is een onecht kind van een Oostendse visser die in de oorlog in Engeland woonde. Deze week eindelijk verenigd met haar Vlaamse verwanten. V.l.n.r: Nichtje Cindy, zus Rita, haar man Tony, Cyndie zelf, kleinzoon Kenzo, zus Maddy en nichtje Carol.
Volledig scherm
PREMIUM
De Britse Cyndie (81), centraal op de foto, is een onecht kind van een Oostendse visser die in de oorlog in Engeland woonde. Deze week eindelijk verenigd met haar Vlaamse verwanten. V.l.n.r: Nichtje Cindy, zus Rita, haar man Tony, Cyndie zelf, kleinzoon Kenzo, zus Maddy en nichtje Carol. © ID/ Nick Verhaeghe

20 jaar na haar ultieme oproep in HLN vindt Engelse Cyndie (81) haar Vlaamse familie: “Ik wilde weten hoe een bloedverwant voelt. Hoe het is om écht bij iemand te horen”

Ook al is ze al de tachtig voorbij, de Engelse Cyndie Elliot (81) - als baby geadopteerd - zou niet rusten voor ze haar roots vond. Die groeiden onder het Kanaal door, tot aan onze Vlaamse kust én werden deze week eindelijk boven gespit, liefst 20 jaar na een ultieme oproep in HLN. “Het doet zo’n deugd!”

1 reactie

  • MYRTHE PASS

    7 maanden geleden
    Mooi voor haar dat het nog gelukt is. Maar eerlijk: Een bloedverwant voel je niet en wilt niet zeggen dat je écht bij iemand hoort.