Laura Lieckens uit ‘Blind getrouwd’ stapt opnieuw in het huwelijksbootje

Laura Lieckens die deelnam aan het vijfde seizoen van ‘Blind getrouwd’ is opnieuw in het huwelijksbootje gestapt. Onder de genodigden waren ook een aantal deelnemers.

(eadp)

Haar deelname aan ‘Blind getrouwd’ leverde geen match op in 2020. Niet lang na dat avontuur vond Laura Lieckens wel de ware liefde, bij haar vriend Yorben. Die werd vorige zomer bezegeld met de komst van hun eerste kindje samen, een zoontje Eben. Hij had al een dochtertje, Enthe, uit een eerdere relatie. In maart kwam zij dan ook met een T-shirt naar haar plusmama, met daarop de vraag der vragen: “Wil jij met onze papa trouwen?” Een vraag waar ze naar eigen zeggen niet lang moest nadenken, want “hij schonk me de twee kostbaarste bezittingen in mijn leven en hij weet ook de bitch in mij te appreciëren. Dan kan je alleen maar ‘ja’ zeggen.”

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Dat deden ze zaterdag, onder het goedkeurend oog van een aantal ex-’Blind getrouwd’-deelnemers. Onder meer Christophe, Tatiana, Brecht, Winnie en Jonah deelden beelden van het mooie samenzijn en het feest op sociale media. Ook Stijn en Nuria en Florence en Jiri waren aanwezig.

Eigenlijk wilde Lieckens al sneller trouwen, maar toen ze naar het gemeentehuis van Turnhout ging om die trouw vast te leggen, kreeg ze te horen dat dat niet kan. Haar scheiding van Sonny, die dateert van oktober 2020, was formeel nog niet helemaal rond. Tot haar grote verbazing. “Enkel in België kan zoiets drie jaar duren”, zei ze toen. Nochtans zou in ons land een echtscheiding sneller rond moeten zijn. Een echtscheiding in onderlinge toestemming zou zo’n drie à vier maanden mogen duren.

© Instagram Tatiana

© Instagram Christophe

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER