Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wéér zilver! Laporte houdt Van Aert van Europese titel na sprint bergop met drie Jumbo-Visma’s

Wout van Aert is tweede geworden op het Europees kampioenschap wielrennen in Drenthe. Onze landgenoot kwam op de VAM-berg net te kort om Christophe Laporte, een ploegmaat bij Jumbo-Visma, van de titel te houden. De Nederlander Olav Kooij, nóg een renner van Jumbo-Visa, werd derde. Arnaud De Lie offerde zich op voor Van Aert en viel zelf nog net naast het podium.

41 reacties

  • Lore Janssen

    7 maanden geleden
    Van Aert heeft een geweldige koers gereden. Dat een vluchter nog net genoeg in de tank heeft om het aanstormend geweld voor te blijven.. dat is koers. Chapeau, Laporte (en JV bij uitbreiding)
  • guy raeymakers

    7 maanden geleden
    Wout je blijft een steengoed rennen maar je zou beter is een winter in het veld overslaan en is goed uitrusten
  • Michel Roman

    7 maanden geleden
    In tegenstelling tot Wout geeft Laporte geen geschenken. Zoiets gaat toch in het koppeke zitten , kan bijna niet anders toch ?
  • Paul Van den Broeck

    7 maanden geleden
    Wout had voor De Lie moeten de sprint aantrekken en niet andersom zoals nu is gebeurd. De Lie is een ras spurter. Zoals bij de vrouwen ook hier weer de ploeg die voorgaat. Waar zit de Belgische coach eigenlijk.
  • Walter De Vuyst

    7 maanden geleden
    Wat me het meest ontgoocheld heeft : De opgave van de Welshman Tarling die blijkbaar niet gemaakt is om een molshoop op te rijden en er gewoon uitgereden werd . Langs de andere kant de schitterende prestatie van zijn Waalse leeftijdgenoot De Lie .