Franse moeder confronteert jongen die haar zoon zou geslagen hebben en dwingt hem wraak te nemen: “Sla op zijn bek!”

Een Franse moeder moet in december voor de rechtbank verschijnen omdat ze een minderjarige jongen heeft geslagen. Ze confronteerde de scholier woensdag in Boissy-Saint-Léger omdat hij haar zoon klappen zou hebben gegeven. Beelden die op sociale media worden gedeeld, tonen hoe de vrouw wraak neemt op de tiener en haar zoon dwingt om dat ook te doen.

pjv
Bron: Le Parisien

“Ga je moeder halen”, schreeuwt de blonde vrouw in de video die al talloze keren bekeken en gedraald werd. Ondertussen geeft ze de jongen enkele oorvegen, maar dan gaat ze nog een stapje verder: ze dwingt de jongen om op z’n knieën te gaan zitten, zet zijn bril af en eist van haar zoon dat hij terugslaat. “Sla op zijn bek”, klinkt het. “Een goeie patat op zijn bek!” 

De familie van de jongen diende klacht in tegen de vrouw. Ze werd vrijdag verhoord door de politie en werd onder gerechtelijk toezicht geplaatst, aldus de Franse media. De Française wordt aangeklaagd voor geweldpleging tegen een minderjarige en voor een minderjarige - haar zoon - aan te zetten tot het plegen van een misdrijf.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer