Mike De Decker stunt tegen wereldkampioen Michael Smith in Hongarije, maar sneuvelt in spannende kwartfinale

Mike De Decker heeft op de Hongaarse Darts Trophy een knappe en verdiende 6-2-zege gehaald tegen wereldkampioen darts Michael Smith, maar ging er in de kwartfinales na een spannende partij uit tegen Scott Williams. Dave Chisnall won de finale van Luke Humphries.

Michael Van Damme

Hoewel wereldkampioen Michael Smith niet in zijn beste vorm verkeert, mag Mike De Decker zich op de borst kloppen voor een knappe stuntzege in de 1/8ste finales. Zijn 6-2-overwinning op de “Bully Boy” was gewoon verdiend.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De kwartfinale tussen Mike De Decker en Scott Williams, twee spelers die voor het eerst in een kwartfinale van de European Tour stonden, was bijzonder spannend, maar bij een 5-5-stand gooide Williams uit op D3, terwijl De Decker nog op 153 stond.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

De Hongaarse Darts Trophy 2023 werd afgesloten met een fantastische finale, met 7-8 gewonnen door Chisnall. Chizzy had in de beslissende leg de overhand tegen Luke Humphries, die een matchdart miste. Eerder had Humphries een 9-darter gegooid en ook twee keer 170.

Uitslagen vanaf de kwartfinales

Luke Woodhouse- Luke Humphries 0-6

Gerwyn Price- Damon Heta 6-5

Mike De Decker- Scott Williams 5-6

Michael van Gerwen-Dave Chisnall 4-6

Halve finale

Luke Humphries-Gerwyn Price 7-4

Scott Williams-Dave Chisnall 5-7

Finale

Luke Humphries-Dave Chisnall 7-8

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer