De kopstukken van de Vlaamse regering op 11 juli van dit jaar.
Volledig scherm
PREMIUM
De kopstukken van de Vlaamse regering op 11 juli van dit jaar. © BELGA

COLUMN. Als deze Vlaamse regering iets mist, dan is het wel creativiteit. Ze blijft steken in uitgeleefde oplossingen

De politiek schiet de late zomerzon te hulp met een lawine aan stralende en lachende gezichten. Niet van vreugde, wel van opluchting. Bij de Vlaamse regering van Jan Jambon (N-VA) is die opluchting terecht. Een heruitgave van het ondienstige spektakel van vorig jaar, toen de Septemberverklaring van de minister-president zelfs uitgesteld moest worden, zou de genadeslag zijn voor het beeld waarmee de coalitiepartners naar de verkiezingen moeten.

21 reacties

  • bob jansens

    7 maanden geleden
    wat doet vivaldi om het netto loon omhoog te krijgen? NIETS. Wat doet vivaldi om de el auto voor de werknemer toegankelijk te maken? NIETS
  • Patrick Symons

    7 maanden geleden
    Vanwaar de kritiek op de Vlaamse regering? Ze doet het veeel beter dan de federale die het land regelrecht in de afgrond stort.
  • Patrick Symons

    7 maanden geleden
    De Vlaamse regering krijgt tenminste nog iets voor elkaar, al was het maar een begroting onder controle. Daar slaagt vivaldi zelfs nog niet in.
  • Dirk Heirbaut

    7 maanden geleden
    Inderdaad waar is de tijd van de paars groene regeringen waar de nieuwe ideeën oneindig bleken. Niet dat die zoveel hebben verbeterd maar er zat tenminste schwung in. Nu is het op vele niveaus , de totale stilstand.
  • Luc Hermans

    7 maanden geleden
    Slangen slaagt de nagel zeer goed op de kop. Jambon kon toch beter roepen langs de zijlijn toen hij in de oppositie zat. De slogan, wat we beter doen, doen we beter is zeker niet van toepassing voor hem.