Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Marc Degryse ziet dat Thorgan Hazard nog zoekende is bij Anderlecht: “Hij had Club de doodsteek kunnen geven”

Net als veel voetballiefhebbers bleef ook Marc Degryse op zijn honger zitten tijdens de topper tussen Anderlecht en Club Brugge. “De wedstrijd had niet het niveau dat je mag verwachten”, zegt onze huisanalist, die ook ziet dat Club achterin kwetsbaar blijft. “Bij het doelpunt had Spileers de voorzet beter moeten verwerken… Ze laten zich te vaak verrassen.”

3 reacties

  • Willy Devroey

    7 maanden geleden
    Komt hier op het veld en denkt, nog dat hij een vedette is. Maar kon elders al niet meer mee en komt nog wat uitbollen en poen pakken. Moest 1 zinnige fase afwerken en verknoeide het, net als de rest van zijn wedstrijd.
  • Jozef vanden kieboom

    7 maanden geleden
    Wat een analyse Hetzelfde aan de andere kant ALS Thiago en Brugge zijn kansen niet mist is Anderlecht uitgeteld Als ,als bestaat niet
  • Sven Celeyn

    7 maanden geleden
    Defensief win je ook wedstrijden zelfs met een aanvallende speelwijze. Dat begrijpen ze niet bij Club. De gestalte technische snelle verdediger centraal die al eens beuk kan uitdelen is er gewoonweg niet. Al drie jaar niet. Zal terug de titel kosten dit jaar. Ik begrijp ook niet dat ze Homma niet uitspelen tegen statische verdediging van anderlecht. Homma heeft Union op hoopje gespeeld en in voorbereiding puntgave goals gescoord. Kan Boyata ook aub aangeraden worden om te vertrekken Club dna 0.