© USA TODAY Sports via Reuters Con

Na weken speculatie over relatie: Taylor Swift moedigt Travis Kelce aan bij wedstrijd Kansas City Chiefs

Is het een Love Story? Zo ziet het er dan toch naar uit voor Taylor Swift en American Football speler Travis Kelce. Ze supporterde voor hem alsof haar leven ervan afhing én ze verlieten samen het stadium.

lto

In een rood en wit teamjasje supporterde de Amerikaanse zangeres voor de Kansas City Chiefs, waar Kelce in zit. Naast haar, Donna Kelce, de moeder van de speler. Beiden werden al babbelend en lachend gespot tijdens de wedstrijd, in de familiebox van Kelce’s familie.

Al weken wordt er gespeculeerd dat de twee aan het daten zijn, maar dat hebben ze nog niet bevestigd. Vorige week zei Kelce in een interview met ESPN nog dat hij de aandacht voor Swift en hem “hilarisch” vindt.

“Dit is net als het oude schoolspelletje telefoon, waarbij iedereen in ieders oor fluistert,” zei hij, eraan toevoegend dat “niemand echt weet wat er aan de hand is.”

(Lees verder onder de tweet)

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

LEES OOK. Waarom het telkens zo’n cadeau is als Taylor Swift opduikt tijdens een prijsuitreiking

Vriendschapsbandje

De speculaties begonnen eerder deze maand toen Kelce op zijn podcast “New Heights with Jason and Travis Kelce” zei dat hij had geprobeerd zijn telefoonnummer door te geven via een vriendschapsarmband die hij voor Swift had gemaakt tijdens een van haar “Eras” tourconcerten.

Helaas vertelde hij zijn broer Jason dat hij “teleurgesteld” was toen hij hoorde dat ze niet praat voor of na haar optredens omdat “ze haar stem moet sparen voor de 44 nummers die ze zingt”. “Dus ik was een beetje gekwetst dat ik haar niet een van de armbanden kon geven die ik voor haar had gemaakt,” voegde hij eraan toe.

Het lijkt er echter op dat Kelce het nog één keer probeerde. Op donderdag zei Kelce tijdens zijn gesprek met ESPN: “Ik gooide de bal in haar kamp en zei tegen haar: Ik heb je op het podium in Arrowhead zien rocken. Misschien moet je mij in Arrowhead zien rocken en zien welke een beetje meer verlicht is.” Het concert van Taylor Swift en de match vonden namelijk plaats in hetzelfde stadium. De twee werden na de match ook samen gespot.

© Getty Images via AFP

© Getty Images via AFP

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer